SM-trippelit 2020

Yleinen ja naisten SM-trippeli 2020 
lauantaina 1.8.2020 klo 10.00

Veteraanien (+55) SM-trippeli 2020 
sunnuntaina 2.8.2020 klo 10.00

(osanotonvarmistukset molempina päivinä viimeistään klo 9.30)

Pelipaikka on Tikan koulun piha-alue (Toritie 22, Jyväskylä).

 

Joukkueiden kapteenit ilmoittavat omat kokoonpanonsa sekä suorittavat osanottomaksut seuroilleen, jotka ilmoittavat edelleen kokoonpanot liittoon sekä tilittävät osallistumismaksut liiton tilille viimeistään 24.7.2020 mennessä.

Kaikilla pelaajilla pitää olla voimassaoleva Suomen Pétanque-Liiton kilpailulisenssi. Seurojen tulee ohjeistaa pelaajiaan ilmoittautumiseen ja osallistumiseen liittyvissä aikarajoissa, jotta seurat ehtivät toimittaa kaikki ilmoittautumiset ja maksut liittoon määräaikaan mennessä.

Seurat ilmoittavat joukkueet sähköpostilla osoitteeseen: kilpailut ät petanque piste fi. Vastaavasti seurat tilittävät osallistumismaksut 60 €/joukkue liiton tilille Nordea FI7010163000077002. Maksussa käytetään viitenumeroa 300SSST, jossa SSS tarkoittaa seuran rekisterinumeroa ja viimeinen numero T on ns. tarkistenumero. Oikean viitenumeron voi tarkistaa liiton internet-sivuilta osoitteesta: http://petanque.fi/viite.php.

Maksu vahvistaa ilmoittautumisen.
Ilmoittautuminen kirjataan tulleeksi, kun maksu on tullut liiton tilille.
Kuitenkin myös sähköposti-ilmoittautuminen
(kilpailut ät petanque piste fi) on siis välttämätöntä.

Ko. SM-trippelin hallitsevilta mestareilta ei peritä,
jos joukkueessa on kaksi samaa pelaajaa.

Kuvaaminen:

Kilpailussa saatetaan kuvata ja kuvaa julkaista netissä, ilmoittautuessaan osallistuja suostuu myös tähän kuvaamiseen ja sen mahdolliseen julkaisemiseen.

Alkoholimittaus:

Alkoholimittauksissa noudatetaan Suomen Pétanque-Liiton kilpailusääntöjä.