Liittohallitus kokoontui 13.8.2023

27.8.2023

Liittohallitus kokoontui Teamsillä 13.8.2023. 

Taloudenhoitaja esitteli liiton taloudellisen tilanteen.

Kehitysvaliokunta esitteli Kotisivuprojektia. Projekti edennyt suunnitellusti ja tavoitteena saada 1.10.2023 Yhdistysavaimella tehdyt sivut päivitettynä. Päätettiin ottaa käyttöön Suomi Sport 1.1.2024 liiton lisenssi- ja seurarekisteriksi. Lisätietoja seuroille syksyn aikana.

Käytiin läpi Turun sekakisojen ja Sastamalan kisojen palautteet ja poimittiin sieltä kehitettävät alueet. Todettiin, että tuomaritoiminta on mennyt ohjeistuksen jälkeen oikeaan suuntaan. Käytiin läpi mahdollisia hallituksen aloitteita ja samalla muistutuksena seuroille, että aloitteet syysliittokokoukseen tulee lähettää liitto@petanque.fi syyskuun loppuun mennessä.

Valmennusvaliokunta järjestää Pasilassa 2.9. edustusjoukkueille valmistautumisleirin yhdessä Viron edustusjoukkueiden kanssa. 

Lahden Yleinen SM-trippeli toi paljon näkyvyyttä lajille monessa eri muodossa: markkinointia Lahden torilla, pelit ja näytösottelu Lahden Satamassa, finaalien kuvaukset YLE:n kanaviiin sekä tietysti oma sekä SM-viikon some-markkinointi sekä lehtijutut.

Baltic Sea Club Cupiin 21-22.10. osallistuu Seura-SM:n kulta- ja hopeamitalistit: Riemukaari, Kärkölä sekä Jyväskylän Valon B joukkue.

Seuraava liittohallituksen kokous 1.10.2023.

Suomen Pétanque-Liitto SP-L r.y:n hallituksen puolesta

Tiedottaja