M EM-k. ja N MM-k. (tripp)

Miesten EM-karsinta ja naisten MM-karsinta 2019

 

Osakilpailut:

la 16.3. (su 17.3.) klo 10.00 1.osakilpailu, Helsinki

la 27.4. (su 28.4.) klo 10.00 2.osakilpailu, Kouvola

 

Pelimuoto:

Pelitapa ilmoitetaan osanottomäärän varmistuttua.

Voittajan ollessa sama 1. ja 2. osakilpailussa, ko. joukkue arvokilpailuun.

Eri osakilpailuvoittajat – ylimääräinen karsinta paras kolmesta systeemillä 11.5.2019, myöhemmin ilmoitettavassa paikassa.

 

Pelaajat:

Joukkueeseen voi nimetä 3-4 edustuskelpoista (Suomen passi) lisenssin omaavaa pelaajaa. Pelaajien ei tarvitse edustaa samaa seuraa. Lisäksi, jokainen joukkue nimeää kapteeninsa ja kertoo ilmoittautumisen yhteydessä hänen yhteystietonsa (puhelinnumero, sähköposti). Neljäs pelaaja tulee nimetä viimeistään ennen ensimmäistä karsintapäivää 16.3. Kolmihenkisen joukkueen voittaessa arvokilpailupaikan, hallitus nimeää neljännen pelaajan kuultuaan edustuspaikan voittaneen joukkueen pelaajia.

Neljän hengen joukkue voi käyttää jokaisessa karsintakilpailussa kaikkia pelaajia arvokilpailusääntöjen mukaisesti. Joukkue voi tehdä yhden vaihdon pelin aikana. Joukkueen on osallistuttava molempiin osakilpailuihin.

Joukkueilla pitää olla yhtenäinen pelipaita. Arvokilpailuun lähtijät velvoitetaan osallistumaan 2019 maaottelutoimintaan.

Miesten EM-kilpailut pidetään 19.-22.9.2019 Bulgariassa (Albena).
Naisten MM-kilpailut pidetään 8.-11.11.2019 Kambodzassa (Phnom Penh)

 

Ilmoittautuminen ja osallistumismaksu:

Ilmoittautuminen joukkueittain 8.3.2019 mennessä

Sähköpostilla: kilpailut ät petanque piste fi

Joukkueen osallistumismaksu on 160 euroa, jonka kapteenien seurat maksavat liiton pankkitilille (FI70 1016 3000 0770 02) 8.3.2019 mennessä. Maksussa käytetään viitenumeroa 400SSST, jossa SSS tarkoittaa kapteenin seuran rekisterinumeroa ja viimeinen numero T on ns. tarkistenumero. Oikean viitenumeron voi tarkistaa liiton internet-sivuilta osoitteesta: http://petanque.fi/viite.php. Joukkueen luovuttaessa kilpailusta, osanottomaksua ei palauteta.

 

Arvokilpailuun lähtevien pelaajien tulee allekirjoittaa antidoping- ja urheilijasopimukset.

 

Omavastuuosuus:

Miesten EM-kisoihin lähtevien omavastuuosuus on 300 euroa/pelaaja. Naisten MM-kisoihin lähtevien omavastuuosuus on 450 euroa/pelaaja

Liitto maksaa:

- pelaajien lennot: kuitenkin siten, että koko joukkue+delegaatio lentää samaan aikaan

- majoitus kahden hengen huoneissa, kisapäivien ruokailut ja mahdolliset kuljetukset.

- kisavaatetus: pikee/pelipäivä, collari/fleece tai takki + yhdet pelihousut/pelaaja/vuosi.

Liitto ei kustanna pelaajien matkakuluja kotimaassa.

 

Naisten MM-kisoihin lähtevälle joukkueelle:

MM-karsintojen voittajajoukkueella on mahdollisuus osallistua kansainväliseen naisten kilpailuun, joka järjestetään Ranskassa, Palavas les Flots'ssa 25.-28.7.2019. Joukkue vastaa omista matkakuluistaan (kotimaa + lennot), majoitus ja ruokailu kisajärjestäjien kustannuksella. Liitto on luvannut maksaa yhden ylimääräisen 28.-29.7.2019 yöpymisen.  Lisätietoja karsintojen jälkeen.

 

Alkoholimittaus:

Alkoholimittauksia tehdään Suomen Petanque-Liiton kilpailusääntöjen mukaisesti.

 

Kuvaaminen:

Kilpailussa saatetaan kuvata ja kuvaa julkaista netissä, ilmoittautuessaan osallistuja suostuu myös tähän kuvaamiseen ja sen mahdolliseen julkaisemiseen.