EM-karsinta (S, D, XD)

Sopimukset:
Arvokilpailukarsintaan osallistuvien pelaajien tulee allekirjoittaa kilpailu-/edustussopimus (https://www.petanquefinland.com/@Bin/337290/KILPAILU-EDUSTUS-SOPIMUS.pdf) ja antidoping-sopimus (https://www.petanquefinland.com/@Bin/337266/ANTIDOPING.pdf), ellei niitä ole jo aikaisemmin allekirjoitettu. Ne pitää toimittaa allekirjoitettuna kilpailun vetäjälle 1. osakilpailussa (28. (- 29).3.2020).


Osakilpailut:

la 28.3. (su 29.3.) 1.osakilpailu, Turku (Kärsämäentie 35)

la 18.4. (su 19.4.) 2.osakilpailu, Kouvola (Somerotie 3)


Pelimuoto:

Karsinnat pelataan miesten ja naisten duppeleina.

Tarkempi pelitapa ja alkamisajat ilmoitetaan osanottomäärän varmistuttua. Osakilpailut voivat olla kaksipäiväisiä (la-su), mikäli joukkuemäärät sen vaatii.

Voittajan ollessa sama 1. ja 2. osakilpailussa, ko. joukkue arvokilpailuun.

Eri osakilpailuvoittajat – ylimääräinen karsinta paras kolmesta systeemillä lauantaina 25.4. myöhemmin ilmoitettavassa paikassa.


Pelaajat:

Joukkueeseen voi nimetä 2 edustuskelpoista (Suomen passi) lisenssin omaavaa pelaajaa. Pelaajien ei tarvitse edustaa samaa seuraa. Lisäksi, jokainen joukkue nimeää kapteeninsa ja kertoo ilmoittautumisen yhteydessä hänen yhteystietonsa (puhelinnumero, sähköposti).

Joukkueen on osallistuttava molempiin osakilpailuihin.

Joukkueilla pitää olla yhtenäinen pelipaita.

EM-kilpailut pidetään 17. - 20.9.2020 Latviassa (Riika). EM-kilpailuissa miesten duppelin edustusjoukkue pelaa keskenään duppelin. Joukkueen toinen jäsen pelaa singelin ja toinen sekaduppelin. Samoin naisten edustusjoukkue pelaa keskenään duppelin, toinen naisista pelaa singelin ja toinen sekaduppelin.


Ilmoittautuminen ja osallistumismaksu:

Ilmoittautuminen joukkueittain 13.3.2020 mennessä

Sähköpostilla: kilpailut ät petanque piste fi

Duppelijoukkueen osallistumismaksu on 100 euroa, jonka kapteenien seurat maksavat liiton pankkitilille (FI70 1016 3000 0770 02) 13.3.2020 mennessä. Maksussa käytetään viitenumeroa 400SSST, jossa SSS tarkoittaa kapteenin seuran rekisterinumeroa ja viimeinen numero T on ns. tarkistenumero. Oikean viitenumeron voi tarkistaa liiton internet-sivuilta osoitteesta: http://petanque.fi/viite.php. Joukkueen luovuttaessa kilpailusta, osanottomaksua ei palauteta.


Omavastuuosuus:

EM-kisoihin lähtevien omavastuuosuus on 300 euroa/pelaaja.

Liitto maksaa:
- pelaajien lennot: kuitenkin siten, että koko joukkue+delegaatio lentää samaan aikaan
- majoitus kahden hengen huoneissa, kisapäivien ruokailut ja mahdolliset kuljetukset.
- kisavaatetus (mikäli ei ennestään käyttökelpoisia asusteita): pikee/pelipäivä, collari/fleece tai takki + yhdet pelihousut/pelaaja/vuosi.

Liitto ei kustanna pelaajien matkakuluja kotimaassa.


Alkoholimittaus:

Alkoholimittauksia tehdään Suomen Petanque-Liiton kilpailusääntöjen mukaisesti.


Kuvaaminen:

Kilpailussa saatetaan kuvata ja kuvaa julkaista netissä, ilmoittautuessaan osallistuja suostuu myös tähän kuvaamiseen ja sen mahdolliseen julkaisemiseen.