Ilmoittautumisohje

Pelaajat ilmoittavat omat kokoonpanonsa sekä suorittavat osanottomaksut seuroilleen, jotka ilmoittavat edelleen kokoonpanot liittoon sekä tilittävät osallistumismaksut liiton tilille viimeistään 20.6.2021 mennessä. Seurojen tulee ohjeistaa pelaajiaan ilmoittautumiseen ja osallistumiseen liittyvissä aikarajoissa, jotta seurat ehtivät toimittaa kaikki ilmoittautumiset ja maksut liittoon määräaikaan mennessä. Seurat lähettävät ilmoittautumiset sähköpostilla osoitteeseen kilpailut ät petanque piste fi. Vastaavasti seurat tilittävät osallistumismaksut liiton tilille Nordea FI70 1016 3000 0770 02. Maksussa käytetään viitenumeroa 300SSST, jossa SSS tarkoittaa seuran rekisterinumeroa ja viimeinen numero T on ns. tarkistenumero. Oikean viitenumeron voi tarkistaa liiton internet-sivuilta osoitteesta: http://petanque.fi/viite.php.


Ilmoittautumisessa on käytävä ilmi kilpailu, jota ilmoittautuminen koskee (sarja + pelimuoto) sekä osallistuvien pelaajien nimet (sukunimi ensin) ja heidän edustamansa seura (sekajoukkueet mahdollisia). Myös kapteenin puhelinnumero tulee mainita. Sekajoukkueiden tapauksessa ilmoittautumiset ohjataan joukkueen kapteenin seuran kautta. Esimerkki ilmoittautumisesta yleisen sarjan trippeliin menee seuraavasti:

YT Asettaja Antti (KAU) p. 123-4567890, Välipelaaja Veikko (BAL), Ampuja Arttu (TUR)


Osallistumismaksu on 20 € / pelaaja yleisessä, naisten ja veteraanisarjoissa. Junioreiden lajeissa ei ole osanottomaksua. Hallitsevalta lajin mestarilta ei peritä ko. lajin osallistumismaksua, vaikka pelaajat pelaisivat eri joukkueissa (eli maksuvapaus on henkilökohtainen).
Kaikilla osallistuvilla pelaajilla on oltava voimassaoleva liiton kilpailulisenssi.


Lajit:

YS = yleinen singeli (to 8.7.)
YD = yleinen duppeli (pe 9.7.)
YT = yleinen trippeli (la 10.7.)
NS = naisten singeli (la 10.7.)
ND = naisten duppeli (pe 9.7.)
NT = naisten trippeli (to 8.7.)
JS = junioreiden singeli (2004 tai myöhemmin syntyneet)(ti 6.7.)
JD = junioreiden duppeli (2004 tai myöhemmin syntyneet)(ke 7.7.)
JT = junioreiden trippeli (2004 tai myöhemmin syntyneet)(ti 6.7.)
VS = veteraanien (+55) singeli (1966 tai aikaisemmin syntyneet)(su 4.7.)
VD = veteraanien (+55) duppeli (1966 tai aikaisemmin syntyneet)(ma 5.7.)
VT = veteraanien (+55) trippeli (1966 tai aikaisemmin syntyneet)(ti 6.7.)
VXD = veteraanien (+55) sekaduppeli (1966 tai aikaisemmin syntyneet)(ke 7.7.)
ES = vanhempien veteraanien (+65) singeli (1956 tai aikaisemmin syntyneet)(su 4.7.)
PS = parasingeli (elinsiirtopotilaille)(ti 6.7.)
PD = paraduppeli (elinsiirtopotilaille)(ti 6.7.)


Yleisen SM-singelin puolivälieriin päässeet valitaan 13.11.2021 Turussa pelattavan Finnish Masters -kilpailun kapteeneiksi.


Naisten SM-singelin välieriin päässeet valitaan 16.10.2021 Loimaalla pelattavan Finnish Ladies -kilpailun kapteeneiksi.


Veteraanien (+55) SM-singelin puolivälieriin päässeet valitaan 14.11.2021 Turussa pelattavan Finnish Veterans -kilpailuin kapteeneiksi.


Yleinen SM-trippeli, naisten trippeli ja veteraanien (+55) SM-trippeli:

Yleisen SM-trippelin ja naisten SM-trippelin 1. ja 2., sekä veteraanien (+55) SM-trippelin voittajat edustavat Suomea syksyllä Virossa pidettävässä Viro-Suomi –maaottelussa, tarkempi paikka ja ajankohta selviää myöhemmin. Edellytyksenä on, että joukkueesta vähintään 2/3 on samoja pelaajia.Alkoholimittaus:

Alkoholimittauksia tehdään Suomen Petanque-Liiton kilpailusääntöjen mukaisesti.


Terveysturvallisuus:
Osallistuessa on huomioitava THL:n terveysturvallisuussuositukset, kuten maskin käyttö.


Kuvaaminen:

Kilpailussa saatetaan kuvata ja kuvaa julkaista netissä, ilmoittautuessaan osallistuja suostuu myös tähän kuvaamiseen ja sen mahdolliseen julkaisemiseen.