2023 Miesten EM trippeli- ja ammuntakilpailu

21.-24.9.2023 Albertville, Ranska

EM Miehet kisaraportti 21.-24.9.2023

MIESTEN EM KILPAILUT TULIVAT HETI VETERAANI KISOJEN PERÄÄN RANSKASSA. JOUKKUEEMME KISOISSA OLI THOMAS FOUSSIER, MIKKO LEHTI, MARKO JAKONEN JA TUUKKA YLÖNEN. JOUKKUEEN JOHTAJANA TOIMI ANU UUSIO JA VALMENTAJANA JARI ERONEN. FANI PORUKAKSI JÄIVÄT VETERAANIT KISAPAIKALLE. JA TIETYSTI PAIKALLA MYÖS SEPPO HAVUKAINEN KANNUSTAMASSA. SEPON KISAMÄÄRÄÄ EN EDES TIEDÄ.

AMMUNNAN KARSINNASSA MIKKO LEHTI AMPUI TULOKSEN 19 JA TUOLLA KARSINNAN SIJOITUS 26.

ALKUSWISS 5 KIERROSTA
ENSIMMÄISEN KIERROKSEN OTTELUSSA KOHTASIMME ENNAKOLTA HEIKOMMAKSI LUULLUN
KREIKAN. MUTTA TÄSTÄKIN PELISTÄ TULI AIKAS TIUKKA TAISTELU. VOITIMME PELIN 13-11. JA NÄIN OLLEN VOITOLLA ETEENPÄIN.

TOISELLA KIERROKSELLA VASTUSTAJAKSI TULI UKRAINA. AINAKIN VALMENTAJA PÄÄSTI AJATUKSEN ETTÄ VARMASTI HELPPO OTELU EDESSÄ. MUTTA TAAS NÄHTIIN PETANQUEN MAHDOLLISUUKSIA ENNAKOLTA HEIKOMPI PELAA LOISTAVAN PELIN JA SUOMI POJAN PELI EI KULJE. UKRAINA VOITTAA PELIN 13-5 JA TÄMÄ KYLLÄ HIUKAN PISTI PURISTAMAAN.


KOLMANNELLA KIERROKSELLA VASTAAN ASETTUI ALKUPELIEN SELVÄSTI HEIKOIN VASTUSTAJA. TAI TOISAALTA OMA PELI OLI LÄHEMPÄNÄ OMA TASOA. TUOSTA TULOKSELLISESTI HELPOHKO 13-1 VOITTO. TILANNE KOLMEN KIERROKSEN JÄLKEEN NÄYTTI IHAN HYVÄLTÄ. KAKSI VOITTOA JA YKSI HÄVIÖ.

4 KIERROKSELLA TULI VASTAAN PUOLA JOKA PELASI KYLLÄ TODELLA HYVÄLLÄ TASOLLA JA SAIMME KUOKKAAN 13-5. PUOLAN AMPUJA OLI TÄHÄN MENNESSÄ NÄHDYISTÄ VASTUSTAJISTA SELVÄSTI YKSILÖNÄ PARAS. EI MONTAA REIKÄÄ TUOSSA PELISSÄ TULLUT. JA NÄIN OLLEN TUON JÄLKEEN OLTIIN AINAKIN KOUTSIN MIELESTÄ SELKÄ SEINÄÄ VASTEN PÄÄSYSTÄ MESTARUUS CUPIIN.

5 KIERROKSELLA VASTASSA SAKSA JOKA ENNAKOLTA KOVIN MAHDOLLINEN TUOSTA KAHDEN
VOITON PORUKASTA. TÄMÄ PELI LAITETTIIN TV KENTÄLLE JOTA KUITENKAAN KUVATTU LIVENÄ RANSKAN TV.SSÄ. TÄHÄN OTTELUUN JOUKKUEEMME SAI PARASTA ULOS NÄIDEN KISOJEN ALKU SWISS KIERROKSILLA. SUOMEN JOUKKUE OLI KUIN UUDESTI SYNTYNYT TAISTELEMAAN JATKOPAIKASTA MESTARUUS CUPPIIN. PELI OLI TODELLA KOVATASOINEN JA HIENON PELIN JÄLKEEN. SAIMME TODELLA HIENON 13-5 VOITON SAKSASTA. TÄMÄN JÄLKEEN OLIN VARMA SIITÄ ETTÄ PELIT JATKUU OIKEASSA SARJASSA. ELI 16 PARHAIMMAN MAAN JOUKOSSA.

ALKUSWISS JÄLKEEN SIJOITUS KOVA 14 JA AAMULLA VASTASSA LUXEMBORGH. ENNAKOLTA
VASTUSTAJA KUULOSTI HYVÄLTÄ. LUXIT ALKUSWISS KOLMAS ELI OLIVAT PELANNEET HYVÄN
SWISSIN. MEILLÄ OLI HIENO FIILIS TULEVASTA VASTUSTAJA ENNAKOLTA KUULOSTI SILTÄ ETTÄ HYVÄLLÄ PELILLÄ JATKAMME KASIN SAKKIIN. PELI TULI HYVÄLLE KENTÄLLE MEIDÄN MIELESTÄ. KAVERI PURISTI ALUSTA ASTI. MEIDÄN JOUKKUE JAX,MIXA JA TOTO OLIVAT ISKUSSA ALUSTA ASTI. TUUKKA JA MINÄ PENKILLÄ KANNUSTAEN SAIMME JOUKKUEELLE HYVÄN JA RENNON ILMEEN. OTTELU OLI ALUSTA ASTI TÄYDELLISESTI MEIDÄN HANSKASSA JA TULOS SEN MUKAINEN. OTTELUSTA HIENO VOITTO 13-3.

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠
PELIN JÄLKEEN LUXIEN KRIISI PALAVERI PIHALLA OLI MIELENKIINTOISTA KATSOTTAVAA.
TÄMÄN VOITON JÄLKEEN VOITON PÄÄSSÄ MITALLISTA. MUTTA VASTUSTAJA KAIKKI KOVIN
MAHDOLLINEN RANSKA. TÄSTÄ PELISTÄ TARVITTIIN SUPER ESITYS. NO IHAN TUOTA EI TULLUT. RANSKA PELASI KISOJEN PARHAAN PELIN TÄHÄN. 13-0 SELKÄÄN. RANSKA EPÄONNISTUI KAHDELLA KUULALLA KOKO PELISSÄ. SUCHAUD SANOI PELIN JÄLKEEN ETTEI TULOS KERRO KOKO TOTUUTTA PELISTÄ. MUTTA HEIDÄN KOLMIKKO OLI LOISTAVA TÄSSÄ OTTELUSSA. NÄIN OLLEN JOUKKUEEMME SIJOITUS JAETTU 5 OLI LOISTAVA. ALKU KANGERTELUN JÄLKEEN HYVÄ LOPPUTULOS KUITENKIN.


KIRJOITTAJANA ERPPA