Seura- ja lisenssirekisteri

Olemme siirtyneet 1.1.2024 seura- ja lisenssirekisterissä Suomisportin käyttäjiksi

Mikä on Suomisport?

www.suomisport.fi

Suomisport on liikunnan ja urheilun oma digipalvelu, jonka käyttäjiä ovat liikkujat, urheiluseurat ja lajiliitot. Palvelu on Suomen Olympiakomitea ry:n tarjoama jäsenpalvelu sen jäsenliitoille ja liittojen alaisille seuroille. Samalta alustalta ja yhdestä sovelluksesta löytyvät kaikki tarpeelliset urheilun palvelut, mitkä helpottavat liikkujien, vanhempien, liitto- ja seuratoimijoiden, vapaaehtoisten sekä valmentajien sporttiarkea.

Kilpailijat (tarkempi video sekä ohje alla)

- luo itsellesi Sporttitili, kirjaudu Sporttitilille ja ota talteen Sportti-ID:si TAI lataamalla Suomisport -mobiilisovelluksen sovelluskaupastasi. 

HUOM! Mobiilisovelluksessa pysyt kirjautuneena, eikä sinun aina tarvitse kirjauta uudelleen sisään asioidaksesi palvelussa

Lisenssiostot Suomisportissa ovat alkaneet 1.1.2024 niille seuroille, jotka ovat jo maksaneet liiton jäsenmaksun. Kun seuran jäsenmaksu liiton tilillä näkyy, seurasi näkyy myös Suomisport palvelussa ja voit ostaa lisenssin (ohje alla). Jos seurasi on kuitenkin päättänyt hankkia kaikkien lisenssit yhteisostona (nippuostona), seurasi ohjeistaa sinua, miten toimia. 

Pääkäyttäjät (tarkempi video sekä ohje alla)

- luo itsellesi Sporttitili, kirjaudu Sporttitilille ja ota talteen Sportti-ID:si

- lähetä sähköpostitse petanquefinland@gmail.com  seuranne nimi, pääkäyttäjän/pääkäyttäjien Sportti-ID ja Sukunimi/t, niin liiton sihteeri antaa teille oikeudet seuranne Suomisport tietoihin.

- pääkäyttäjien sähköposteihin tulee linkki, jota painamalla pääset luomaan seuran pääkäyttäjän salasanan ja kirjautumaan seurasi tietoihin (jokainen pääkäyttäjä tekee itse)

- Katso alla oleva 16.11.2023 Suomen Pétanque-Liiton pääkäyttäjille järjestetty koulutustallenne ja/tai kalvot alta, miten toimia tästä eteenpäin. On tärkeää, että sovitte seurassanne, millä tavalla hankitte seuranne lisenssit (jokainen itse vai seuran yhteisostona ns. nippuostona)

HUOM! Seuran jäsenmaksu liitolle pitää olla maksettuna ennen kuin seuran lisenssit tulevat myyntiin Suomisportissa. Liiton sihteeri on lähettänyt vuoden 2024 jäsenmaksulaskut seuroille.

Alla on Olympiakomitean tukiohjeistus. Käy tutustumassa siihen. Voit ilmaiseksi olla yhteydessä Suomisport asiakaspalveluun suomisport@olympiakomitea.fi tai voit lähettää kysymyksesi petanquefinland@gmail.com

Tervetuloa Suomisportin käyttäjäksi!

HUOM! 1.1.2024 liiton sähköpostiosoite liitto@petanque.fi --> petanquefinland@gmail.com

Jos olet jo hankkinut vuoden 2024 lisenssin ja haluat vaihtaa seuraa, tulee sinun täyttää alla oleva lisenssinvaihto/siirtohakemuslomake allekirjoituksineen ja lähettää täytetty lomake liittohallituksen hyväksyttäväksi petanquefinland@gmail.com

Kun liittohallitus on käsitellyt seurasiirtosi, liittohallitus on sinuun yhteydessä. 

HUOM! Uusi lisenssimaksu tulee suorittaa liiton tilille ennen kuin lisenssisiirto on voimassa.

MIKSI hankkia vuoden 2024 Suomen Pétanque-Liitto SP-L ry:n lisenssi?

Vuonna 2024 on taas lukuisa määrä Suomen Pétanque-Liitto SP-L ry:n (”SP-L”) järjestämiä kilpailuja, joihin saat osallistumisoikeuden hankkimalla lisenssin. Huomioithan, että kilpailuihin tulee erikseen ilmoittaumisohjeet sekä -maksut.

MIHIN kilpailuihin tarvitaan lisenssi?

Kaikkiin SP-L:n alaisiin kilpailuihin. Vuoden 2024 kalenteri (vahvistettu syysliittokokouksessa)

MISTÄ hankkia lisenssi?

1.1.2024 alkaen Suomisportista www.suomisport.fi TAI Suomisport mobiilisovellus. Ole tarvittaessa yhteydessä seurasi yhteyshenkilöön.

Vuoden 2024 maksut

40€ aikuiset ja 5€ juniorit


VAKUUTUS

Toinen loistava syy hankkia lisenssi on sen tarjoama kausikohtainen urheiluvakuutus: Pohjola Vakuutuksen Sporttiturva.

Missä tilanteissa Sporttiturva on voimassa?

Kaiken ikäisille seuraavissa petanqueen liittyvissä tilanteissa:
•  ottelu/kilpailu/turnaus
•  harjoitus, joka on lajille ominaista tai valmennusohjelman mukaista
•  kilpailumatkalla ja koulutus-, liikunta- sekä valmennusleirillä koko ajan
sekä näihin välittömästi liittyvillä meno- ja paluumatkoillaa niin kotimaassa kuin ulkomaillakin enintään 3 kk pituisilla matkoilla.

Sporttiturva lyhyesti
Sporttiturvasta korvataan, kun loukkaannut äkillisen tapahtuman seurauksena - esimerkiksi akillesjänne repeää tai polvi menee sijoiltaan. Myös rasitusmurtuma tai sen esiaste korvataan, mikäli se ilmenee äkillisen tapahtuman yhteydessä.

Äkillisen tapahtuman tulee sattua Sporttiturvan ollessa voimassa.
Lisenssiin sisältyvä Sporttiturva tulee voimaan 1.1.2024, kun maksat lisenssimaksun tammikuun 2024 aikana. Jos maksat myöhemmin, se tulee voimaan maksupäivänä klo 24.00 tai maksuhetkestä. Säilytä maksutosite, josta käy ilmi maksuaika. Sporttiturva päättyy 31.12.2024.

•  Hoitokorvaus 15 000 € jokaista äkillistä tapahtumaa kohti
•  Omavastuu 100 € jokaista äkillistä tapahtumaa kohti
•  Haittakorvaus 30 000 €
•  Kuolinkorvaus 8 500 €.

Lisätietoja vakuutuksesta:
Liiton puheenjohtaja Jari Eronen, jari.eronen@hkscan.com puhelin: 050 3957223

Turvallisia petanquen peluita ja nähdään kentillä!