Veteraanien (+55) EM-karsinnat

Veteraanien (+55) EM-kilpailut (trippeli) pidetään 16.-19.9.2023 Ranskassa (Albertville).

Sopimukset:

EM-karsintoihin osallistuvien pelaajien tulee allekirjoittaa urheilijasopimus (https://www.petanquefinland.com/@Bin/925087/Urheilijasopimus+SP_L.pdf), ellei ole jo aikaisemmin allekirjoittanut kilpailu-/edustussopimuksen ja antidoping-sopimuksen.

Urheilijasopimus pitää toimittaa allekirjoitettuna kilpailun vetäjälle ennen 1. ottelua (4.2.2023).

Karsinnat:

- la 4.2.2023 klo 10.00, Hämeenlinna (Pullerin halli, Härkätie 17)

- la 11.3.2023 klo 10.00, Turku (Leaf Center, Kärsämäentie 35)

Tutustumismahdollisuus Pullerin halliin: ma, ti 17-21, ke 14-17, ratamaksu 5€.

Pelimuoto:

Pelitapa löytyy täältä.

Voittajan ollessa sama 1. ja 2. osakilpailussa, ko. joukkue arvokilpailuun.

Eri osakilpailuvoittajat – ylimääräinen karsinta paras kolmesta systeemillä lauantaina 1.4. myöhemmin ilmoitettavassa paikassa.

Pelaajat:

Joukkueeseen voi nimetä 3-4 edustuskelpoista (Suomen passi) lisenssin omaavaa pelaajaa. Pelaajien ei tarvitse edustaa samaa seuraa. Lisäksi, jokainen joukkue nimeää kapteeninsa ja kertoo ilmoittautumisen yhteydessä hänen yhteystietonsa (puhelinnumero, sähköposti). Neljäs pelaaja tulee nimetä viimeistään ennen ensimmäistä karsintapäivää 4.2.2023. Kolmihenkisen joukkueen voittaessa arvokilpailupaikan, hallitus nimeää neljännen pelaajan kuultuaan edustuspaikan voittaneen joukkueen pelaajia.

Neljän hengen joukkue voi käyttää jokaisessa karsintakilpailussa kaikkia pelaajia arvokilpailusääntöjen mukaisesti. Joukkue voi tehdä yhden vaihdon pelin aikana.

Joukkueilla pitää olla yhtenäinen pelipaita.

Vain toiseen karsintaan osallistuminen on mahdollista, mikäli kyseessä on esim. koronatestipositiivisuus tai koronakaranteeni. Mahdollisesta poissaolosta on ilmoitettava kilpailutoimelle (kilpailut ät petanque piste fi) välittömästi, tai viimeistään kahta päivää ennen ko. karsintapäivää.

Suomen Pétanque-Liitto ei ole velvollinen korvaamaan muuta kilpailua, jos ko. arvokilpailu perutaan.

Ilmoittautuminen ja osallistumismaksu:

Ilmoittautuminen joukkueittain 28.1.2023 mennessä

Sähköpostilla: kilpailut ät petanque piste fi

Joukkueen osallistumismaksu on 160 euroa, jonka kapteenien seurat maksavat liiton pankkitilille (FI70 1016 3000 0770 02) 28.1.2023 mennessä. Maksussa käytetään viitenumeroa 400SSST, jossa SSS tarkoittaa kapteenin seuran rekisterinumeroa ja viimeinen numero T on ns. tarkistenumero. Oikean viitenumeron voi tarkistaa liiton internet-sivuilta osoitteesta: http://petanque.fi/viite.php. Joukkueen luovuttaessa kilpailusta, osanottomaksua ei palauteta.

Ilmoittautuneet

Omavastuuosuus:

Arvokilpailuihin lähtevien omavastuuosuus on 300 euroa/pelaaja.

Liitto maksaa:

- pelaajien lennot: kuitenkin siten, että koko joukkue+delegaatio lentää samaan aikaan

- majoitus kahden hengen huoneissa, kisapäivien ruokailut ja mahdolliset kuljetukset.

- kisavaatetus (mikäli ei ennestään käyttökelpoisia asusteita): pikee/pelipäivä, collari/fleece tai takki + yhdet pelihousut/pelaaja/vuosi.

Liitto ei kustanna pelaajien matkakuluja kotimaassa.

Alkoholimittaus:

Alkoholimittauksia tehdään Suomen Petanque-Liiton kilpailusääntöjen mukaisesti.

Kuvaaminen:

Kilpailussa saatetaan kuvata ja kuvaa julkaista netissä, ilmoittautuessaan osallistuja suostuu myös tähän kuvaamiseen ja sen mahdolliseen julkaisemiseen.