M MM-k. ja N EM-k. (tripp)

Sopimukset:

Arvokilpailukarsintaan osallistuvien pelaajien tulee allekirjoittaa kilpailu-/edustussopimus (https://www.petanquefinland.com/@Bin/337290/KILPAILU-EDUSTUS-SOPIMUS.pdf) ja antidoping-sopimus (https://www.petanquefinland.com/@Bin/337266/ANTIDOPING.pdf), ellei niitä ole jo aikaisemmin allekirjoitettu. Ne pitää toimittaa allekirjoitettuna kilpailun vetäjälle 1. osakilpailussa (18.1.2020).


Osakilpailut:

la 18.1.2020 klo 10.00 1.osakilpailu, Kouvola (Somerotie 3)

la 29.2.2020 klo 10.00 2.osakilpailu, Helsinki (Veturitallinkuja 34)


Pelimuoto:

Voittajan ollessa sama 1. ja 2. osakilpailussa, ko. joukkue arvokilpailuun.

Eri osakilpailuvoittajat – ylimääräinen karsinta paras kolmesta systeemillä lauantaina 7.3. myöhemmin ilmoitettavassa paikassa.


Pelaajat:

Joukkueeseen voi nimetä 3-4 edustuskelpoista (Suomen passi) lisenssin omaavaa pelaajaa. Pelaajien ei tarvitse edustaa samaa seuraa. Lisäksi, jokainen joukkue nimeää kapteeninsa ja kertoo ilmoittautumisen yhteydessä hänen yhteystietonsa (puhelinnumero, sähköposti). Neljäs pelaaja tulee nimetä viimeistään ennen ensimmäistä karsintapäivää 18.1.2020. Kolmihenkisen joukkueen voittaessa arvokilpailupaikan, hallitus nimeää neljännen pelaajan kuultuaan edustuspaikan voittaneen joukkueen pelaajia.

Neljän hengen joukkue voi käyttää jokaisessa karsintakilpailussa kaikkia pelaajia arvokilpailusääntöjen mukaisesti. Joukkue voi tehdä yhden vaihdon pelin aikana. Joukkueen on osallistuttava molempiin osakilpailuihin.

Joukkueilla pitää olla yhtenäinen pelipaita.

Miesten MM-kilpailut pidetään 16.-19.7.2020 Sveitsissä (Lausanne).

Naisten EM-kilpailut pidetään 4.-7.6.2020 Espanjassa (Torrelavega).


Ilmoittautuminen ja osallistumismaksu:

Ilmoittautuminen joukkueittain 10.1.2020 mennessä

Sähköpostilla: kilpailut ät petanque piste fi

Joukkueen osallistumismaksu on 160 euroa, jonka kapteenien seurat maksavat liiton pankkitilille (FI70 1016 3000 0770 02) 10.1.2020 mennessä. Maksussa käytetään viitenumeroa 400SSST, jossa SSS tarkoittaa kapteenin seuran rekisterinumeroa ja viimeinen numero T on ns. tarkistenumero. Oikean viitenumeron voi tarkistaa liiton internet-sivuilta osoitteesta: http://petanque.fi/viite.php. Joukkueen luovuttaessa kilpailusta, osanottomaksua ei palauteta.


Omavastuuosuus:

Arvokilpailuihin lähtevien omavastuuosuus on 300 euroa/pelaaja.

Liitto maksaa:

- pelaajien lennot: kuitenkin siten, että koko joukkue+delegaatio lentää samaan aikaan

- majoitus kahden hengen huoneissa, kisapäivien ruokailut ja mahdolliset kuljetukset.

- kisavaatetus (mikäli ei ennestään käyttökelpoisia asusteita): pikee/pelipäivä, collari/fleece tai takki + yhdet pelihousut/pelaaja/vuosi.

Liitto ei kustanna pelaajien matkakuluja kotimaassa.


Alkoholimittaus:

Alkoholimittauksia tehdään Suomen Petanque-Liiton kilpailusääntöjen mukaisesti.


Kuvaaminen:

Kilpailussa saatetaan kuvata ja kuvaa julkaista netissä, ilmoittautuessaan osallistuja suostuu myös tähän kuvaamiseen ja sen mahdolliseen julkaisemiseen.