EM-karsinta (S, D, XD)

Sopimukset:
Arvokilpailukarsintaan osallistuvien pelaajien tulee allekirjoittaa urheilijasopimus (https://drive.google.com/file/d/1WYG_7zYmPgCkL5Uw1gsaNqHg7ScBVsjk/view), ellei niitä ole jo aikaisemmin allekirjoitettu. Ne pitää toimittaa allekirjoitettuna kilpailun vetäjälle 1. osakilpailussa (13.1.2024), ellei ole aikaisemmin allekirjoittanut urheilijasopimusta, kilpailu-/edustussopimus tai antidoping-sopimusta. Lisätietoa tästä asiasta (https://www.petanquefinland.com/kilpailut-ja-tapahtumat/antidoping/)

Osakilpailut:

- la 13.1. 1.osakilpailu, Kouvola (Somerotie 3)

- la 3.2.   2.osakilpailu, Turku (Kärsämäentie 35)

Pelimuoto:

Karsinnat pelataan erikseen miesten ja naisten duppeleina.

Tarkempi pelitapa ja alkamisajat ilmoitetaan osanottomäärän varmistuttua (alla). Osakilpailut voivat olla kaksipäiväisiä (la-su), mikäli joukkuemäärät sen vaatii.

Voittajan ollessa sama 1. ja 2. osakilpailussa, ko. joukkue saa osallistumisoikeuden arvokilpailuun. 

Eri osakilpailuvoittajat – ylimääräinen karsinta paras kolmesta systeemillä sunnuntaina 11.2. Pasilassa.

Pelaajat:

Joukkueeseen voi nimetä 2 edustuskelpoista (Suomen passi) lisenssin omaavaa pelaajaa. Hoidathan lisenssisi kuntoon ajoissa ennen kilpailua, mieluiten viimeistään kaksi päivää ennen kilpailua. Näin taataan sujuva ilmoittautuminen kilpailuihin ja voimme tarkistaa lisenssisi voimassaolon jo etukäteen.

Pelaajien ei tarvitse edustaa samaa seuraa. Lisäksi, jokainen joukkue nimeää kapteeninsa ja kertoo ilmoittautumisen yhteydessä hänen yhteystietonsa (puhelinnumero, sähköposti).

Joukkueilla pitää olla yhtenäinen pelipaita. 

EM-kilpailut pidetään 19. – 23.6.2024 Sveitsissä (Martigny)

EM-kilpailuissa miesten duppelin edustusjoukkue pelaa keskenään duppelin. Joukkueen toinen jäsen pelaa singelin ja toinen sekaduppelin. Samoin naisten edustusjoukkue pelaa keskenään duppelin, toinen naisista pelaa singelin ja toinen sekaduppeli

Ilmoittautuminen ja osallistumismaksu:

Ilmoittautuminen joukkueittain 6.1.2024 mennessä

Sähköpostilla: petanquekilpailut ät gmail piste com

Duppelijoukkueen osallistumismaksu on 100 euroa, jonka kapteenien seurat maksavat liiton pankkitilille (FI70 1016 3000 0770 02) 6.1.2024 mennessä. Maksussa käytetään viitenumeroa 400SSST, jossa SSS tarkoittaa kapteenin seuran rekisterinumeroa ja viimeinen numero T on ns. tarkistenumero. Tarkistenumeron saat täältä: http://petanque.fi/viite.php

Joukkueen luovuttaessa kilpailusta, osanottomaksua ei palauteta. 

Omavastuuosuus:

EM-kisoihin lähtevien omavastuuosuus on 300 euroa/pelaaja. 

Liitto maksaa:
- pelaajien lennot: kuitenkin siten, että koko joukkue+delegaatio lentää samaan aikaan 
- majoitus kahden hengen huoneissa, kisapäivien ruokailut ja mahdolliset kuljetukset. 
- kisavaatetus (mikäli ei ennestään käyttökelpoisia asusteita): pikee/pelipäivä, collari/fleece tai takki + yhdet pelihousut/pelaaja/vuosi.

Liitto ei kustanna pelaajien matkakuluja kotimaassa.

Alkoholimittaus:

Alkoholimittauksia tehdään Suomen Petanque-Liiton kilpailusääntöjen mukaisesti.

Kuvaaminen:

Kilpailussa saatetaan kuvata ja kuvaa julkaista netissä, ilmoittautuessaan osallistuja suostuu myös tähän kuvaamiseen ja sen mahdolliseen julkaisemiseen.