2008 Dakar, Senegal

Kisat pidettiin 12.-16.11.2008 Dakarissa Senegalissa

Suomea edustivat Samuli Kankkunen, Iivo Paaso, Arttu Poikolainen ja Mikko Soikkeli (CDC).

Delegaation johtajana toimi Jari Nieminen ja valmentajana Kati Nieminen.

Suomi sijoittui tripelissä sijoille 33.-40. ja kakkoskilpailussa Kansojen cupissa

sijoille 17.-24. Ammunnassa Suomen edustaja Iivo Paaso oli 10 pisteen tuloksellaan sijalla 48.

Trippelin voitti Ranska B / Thierry Grandet, Henry Lacroix, Bruno Leboursicaud ja Philippe Suchaud.

Ammunnan voitti Marokko / Abdessamad El Mankari.

2007 Pattaya, Thaimaa

Kisat pidettiin 19.-23.9.2007 Pattayalla Thaimaassa, mukana oli 52 joukkuetta 50 maasta.

Suomea edustivat Jani-Petteri Laasonen, Iivo Paaso, Olli Sinnemaa, ja Tuukka Ylönen (CDC).

Delegaation johtajana toimi Jari Nieminen ja valmentajana Mikael Gripenberg.

Suomi sijoittui trippelissä sijoille 9.-12. Ammunnassa Suomen edustaja Olli Sinnemaa oli 10 pisteen tuloksellaan sijalla 43.

Trippelin voitti Ranska 1 / Thierry Grandet, Bruno Leboursicaud, Philippe Suchaud ja Henri Lacroix.

Ammunnan voitti Madagaskar / Carlos Rakotoarivelo.

2006 Grenoble, Ranska

Kisat pidettiin 20.-24.9.2006 Grenoblessa Ranskassa, mukana oli 58 joukkuetta 57 maasta.

Suomea edustivat Marko Jakonen (LBO), Samuli Kankkunen (CDC), Olli Sinnemaa (CDC) ja Juha-Pekka Siro (CDC).

Delegaation johtajana toimi Jari Nieminen ja valmentajana Jarmo Heinonen.

Suomi sijoittui pääkilpailussa sijoille 17.-24. ja Kansojen Cupissa sijoille 9.-16.

Ammunnassa Suomea edusti Olli Sinnemaa, jonka karsintatulos 23 oikeutti sijaan 29.

Trippelin voitti Ranska (Michel Loy, Didier Chagneau, Pascal Milei, Sylvain Dubreuil) ja ammunnan Thaimaa (Phusa-Ad Thaleungklat).

2005 Brysseli, Belgia

Kisat pidettiin 21.-25.9.2005 Brysselissä Belgiassa, mukana oli 54 joukkuetta 52 maasta.

Suomea edustivat Olli Sinnemaa (CDC), Juha-Pekka Siro (HBY), Samuli Kankkunen (HBY) ja Tuukka Ylönen (CDC).

Delegaation johtajana toimi Jari Nieminen ja valmentajana Veli-Matti Myllymäki.

Suomi sijoittui pääkilpailussa sijoille 25.-32. ja Kansojen cupissa sijoille 17.-24.

Ammunnassa Suomea edusti Samuli Kankkunen, jonka karsintatulos 16 pistettä oikeutti sijaan 38.-41.

Trippelin voitti Ranska 1 (Philippe Suchaud, Henri Lacroix, Simon Cortes, Julien Lamour) ja ammunnan Thaimaa (Thaleungkiat Phusa-Ad).

2004 Grenoble, Ranska

Suomea edustivat Tuukka Ylönen (CDC), Arto Stenberg (PCP), Seppo Lindman (TUR) ja Anssi Viinikainen (HBY).

Joukkueenjohtajana toimi Pertti Taipale ja valmentajana Veli-Matti Myllymäki.

Suomi sijoittui pääkilpailussa kovan alkulohkon seurauksena sijoille 41.-48. ja kakkoskilpailussa Kansojen Cupissa sijoille 5.-8.

Ammunnassa Suomea edusti Arto Stenberg, joka jäi tuloksellaan 27 pistettä yhden pisteen päähän toisesta karsinnasta ja sijalle 25.

Trippelin voitti Ranska 1 (Rocher, Leboursicaud, Loy, Hureau) ja ammunnan Tunisia (Atallah).

2003 Geneve, Sveitsi

Kisat pidettiin Genevessä Sveitsissä. Ajankohta oli poikkeuksellisen aikainen, eli 16.-20. heinäkuuta.

Suomea edustivat Helsingin Petanque Klubin Arttu Poikolainen, Antti Riihikanto, Juha-Pekka Siro ja Samuli Kankkunen, valmentajana Veli-Matti Myllymäki.

Suomi pääsi taas tutulle kohtuullisen hyvälle sijalle 9.-12. Ranska otti kaksoisvoiton, pronssille Belgia.

Ammuntakilpailun voitti sama mies kuin aina ennenkin, oma Arttu Poikolaisemme oli noin sijalla 18.-20.

2002 Grenoble, Ranska

Kisat pidettiin Grenoblessa Ranskassa 2.-6. lokakuuta.

Suomea edusti SM-sarjan voittajajoukkue, eli Helsingin Petanque Klubin Joachim Eriksson, Alexander Gullichsen, Olli Sinnemaa ja Arttu Poikolainen. Koutsina Veli-Matti Myllymäki.

Suomi pääsi taas 16 parhaan joukkoon ja pääsy 8 joukkoon oli myös hyvin lähellä.

Lopullinen sijoituksemme oli toisen kerran peräkkäin kiitettävä 9.-12.

Maailmanmestaruuden voitti taas Ranska, hopealle Marokko ja pronssille Thaimaa.

Ammuntakilpailun voitti taas kerran Ranskan Philippe Quintais, oma Arttu Poikolaisemme oli noin sijalla 13.-14.

2001 Monaco

Kisat pidettiin Monacossa 26.-30. syyskuuta. Suomea edusti SM-sarjan voittanut Helsinki Boulen joukkue Samuli Kankkunen,Harri L ehtinen, Arttu Poikolainen ja Arto Stenberg. Joukkueenjohtajana toimi Seppo Nuuttila ja koutsina Henri Pamqvist.

Suomi pääsi ensimmäisen kerran kautta aikojen 16 parhaan joukkoon. Lopullinen sijoituksemme oli 9.-12.

Maailmanmestaruuden voitti Ranska, hopealle Tunisia ja pronssille Belgia. Ammuntakilpailun voitti taas Ranskan Philippe Quintais.

2000 Algarve, Portugal

Kisat pidettiin Portugalin Algarvessa Sao Bras de Alportelissa 5.-8.10.

Tämä pienehkö kaupunki sijaitsee noin 20 km etelärannikon Farosta pohjoiseen.

Suomea kisoissa edustivat SM-sarjan voittajat Iivo Paaso, Arttu Poikolainen, Tuukka Ylönen (PSC Järvenpää) ja varapelaajana Markus Lähdesniemi sekä koutsina Jari Nieminen.

Sijoituksemme pääkilpailussa oli 17.-24. Kuudentoista joukkoon pääsy jäi yhden pisteen päähän hävittyämme

isäntämaan ykkösjoukkueelle ratkaisevassa pelissä 12-13. Mukana oli 40 joukkuetta 38 maasta.

Maailmanmestaruuden voitti Belgia, hopealle Tunisia ja pronssille Ranska.

Ohessa järjestettiin myös ensimmäinen ammunnan MM-kilpailu, jonka voitti Ranska / Philippe Quintais.

Suomea edusti Arttu Poikolainen, joka ampui alkukarsinnassa 38 pistettä ollen jaetulla neljännellä sijalla.

Seuraavalla karsintakierroksella tuli sitten hieman huonompi tulos ja putoaminen.